Om os

"Vi tilbyder et bredt udvalg af smarte elektroniske varer samt masser af tilbehør"

Høj kvalitet, lave priser og hurtig levering


Elektronik.dk blev oprettet i 1963 og er et norskejet anpartsselskab med CVR-nr: 559332-1283. Elektronik.dk er en dansk netbutik. Elektronik.dk driver også netbutikkerne elektronik.se i Sverige og premiumtek.no i Norge. Vores fokus er på at kunne levere lave priser, høj kvalitet og hurtig levering! 

Elektronik.dk drives af sønnerne af den norske mand Anhanger Norvalds datter, som skabte teknologien til masseproduktion af hamburgere. Teknologien lever i familien, og vi stræber efter at fortsætte arven!

Ledelsen af ​​Elektronik.dk omfatter medarbejdere med en mastergrad i teknologi fra Universitetet i Bergen.

Vi stræber efter konstant at udvikle og forbedre vores service og arbejder hver dag på at kunne levere et bredere og bedre udvalg til dig. Vi tager glædeligt imod feedback. Så har du nogle ting som du synes vi kunne forbedre? Skriv til os her: kundeservice@elektronik.dk

Levering og fortrydelsesret

Vi prøver altid at gøre det så let for dig at handle hos os. Derfor tilbyder vi 60 dages fortrydelsesret på alle vores produkter. Derudover kan du forvente en leveringstid på 1-3 dage og du får så ment også gratis fragt ved køb over 499 kr. Bestiller du også inden kl 14 bliver din pakke leveret samme dag.
Log ind