HANDELSBETINGELSER


Handelsbetingelserne er senest blevet opdateret den 28. november 2022.

GENERELT

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.elektronik.dk, der ejes af: Juridisk navn: Elektronik.dk Org.nr: 922 348 154, Adresse: Normal Prinsessens Kvarter 1 A, 7000 Fredericia, Danmark, Mail: support@elektronik.dk

Ved afgivelse af din ordre accepterer du de til enhver tid gældende handelsbetingelser. elektronik anbefaler derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem.

Elektronik kan til enhver tid ændre betingelserne med virkning for fremtidige køb.

BETALING OG PRISER

Alle priser på www.elektronik.dk opgives i danske kroner (DKK) inklusive moms. Inden du godkender din ordre, fremgår den endelige pris for ordren inkl. forsendelsesomkostninger.

Betaling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden. elektronik modtager betaling med: Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Klarna og MobilePay. Beløbet trækkes først, når varen er afsendt. Kvittering for køb modtages via e-mail.

Din betaling behandles betryggende, og elektronik krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer). Det er således kun PensoPay, der får adgang til dine betalingsoplysninger.

KLARNA

Vi tilbyder sammen med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, betalingsmuligheder, hvor betaling sker direkte til Klarna:


Køb nu - betal senere: Betalingstid er 14 dage fra afsendelse af varerne. Betalingsbetingelserne inden for 14 dage kan findes her.

Få flere oplysninger om Klarna her og læs deres servicevilkår her. For at kunne tilbyde et sæt forskellige betalingsmuligheder, skal vi dele dine personlige kontakt- og bestillingsoplysninger med udbyderen af ​​den respektive betalingstjeneste. Vi anbefaler, at du læser vores privatlivspolitik. Brugen af ​​disse data er underlagt gældende lovgivning om databeskyttelse

LEVERING

elektronik udbyder levering via forskellige samarbejdspartnere, pt. GLS og Instabox. Levering kan ske til Danmark og finder sted til den adresse eller leveringssted, du har oplyst ved afgivelse af din ordre.

Forsendelsesomkostningerne afhænger af den valgte forsendelsesmetode og fremgår i forbindelse med din ordre.

Alle ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage, og er ordren ikke modtaget indenfor 5-7 hverdage, skal kundeservice kontaktes på support@elektronik.dk. Sagen undersøges da i vores ordresystem og om nødvendigt hos GLS/Instabox.

elektronik er ikke ansvarlig for forsinkelse fra forsendelses firmaet. 

GAVEKORT

Gavekortet udstedes af elektronik.dk. Gavekortet kan kun benyttes på elektronik.dk.

Du kan se saldoen på et gavekort, hvis du er i tvivl om, hvor mange penge der står på dit gavekort. Saldoen på gavekortet kan ses via det link du har modtaget på mail. Gavekortet udløber ikke og er ikke bundet til en minimumspris på en ordre. Bemærk gerne at rabatkoder ikke kan benyttes ved køb af gavekort.

elektronik gavekort er ikke personlige og kan overdrages. Gavekortet kan ikke blive tanket op igen, der anbefales at man køber et nyt gavekort efter brug. Minimumsbeløbet for gavekortet er 149 kr. og maksimum er 1500 kr.

Hvis der opleves problemer eller har spørgsmål til gavekortet, så kontakt os gerne på support@elektronik.dk

Fortrydelsesret på gavekort: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af et gavekort. Kontakt os på support@elektronik.dk og så tilbagefører vi pengene til din valgte konto.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler, herunder reglerne om reklamation, finder anvendelse på køb af varer.

Det vil sige, at du har 24 måneders reklamationsret fra leveringstidspunktet, hvis den købte vare har en mangel, f.eks. en fabrikations- eller materialefejl. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. En reklamation inden for to måneder efter, at du har opdaget manglen, vil altid anses for at være rettidig.

Når du reklamerer, bedes du skrive til elektronik og oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Du kan vælge, om du ønsker, at varen skal repareres eller byttes. Tilbagebetaling af købsbeløbet er derimod kun en mulighed, (i) hvis der er tale om en væsentlig mangel, eller (ii) hvis ombytning eller reparation ikke er muligt eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for elektronik.

Er reklamationen berettiget, refunderer elektronik de rimelige forsendelsesomkostninger, der har været forbundet med at sende varen retur. Hvis din reklamation ikke er berettiget, skal du selv afholde forsendelsesomkostninger, herunder elektroniks omkostninger til returnering efter undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har selv ansvaret for varen indtil elektroniks modtagelse. Gem derfor postkvitteringen inkl. oplysninger om fragtomkostninger samt evt. track & trace nummer. 

FORTRYDELSESRET

For at udøve din fortrydelsesret skal du give os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet, f.eks. ved at sende en e-mail til support@elektronik.dk Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen nederst i disse betingelser, men dette er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fristen er udløbet.

Udnyttelse af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage efter levering

Ifølge forbrugeraftaleloven har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal elektronik underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Udnyttelse af fortrydelsesretten fra den 15. dag til den 30. dag efter levering

elektronik tilbyder en udvidet fortrydelsesret på 30 dage gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal elektronik derfor underrettes senest 30 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Vær opmærksom på, at såfremt du ønsker at fortryde dit køb fra den 15. dag til den 30. dag efter levering, gælder følgende begrænsninger i fortrydelsesretten:

Der tilbydes kun én gratis retur/ombytning pr. ordre. Hvis du ønsker at returnere/ombytte en vare, som du allerede en gang har fået ombyttet, betaler du således selv for omkostningerne forbundet hermed (50,- DKK).

RETURNERING OG REFUNDERING

Når du har meddelt elektronik via e-mail, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, vil du modtage en returlabel.

Varen returneres herefter via GLS til elektronik lager. Varen skal returneres senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret elektronik om, at du vil fortryde dit køb. Fristen anses for overholdt, hvis varen er afsendt inden 14 dage efter meddelelse til elektronik.

Det er vigtigt, at dit navn og adresse vedlægges, så elektronik har mulighed for at finde ordren i kunderegistret. Returneringen bedes desuden mærket ”returnering”.

Det er vigtigt, at du pakker varen forsvarligt ind ved returnering, da du bærer risikoen for varen, indtil elektronik modtager varen. Evt. emballage og produktskilte bedes vedlagt. elektronik opfordrer dig til at gemme forsendelses kvitteringer.

Når du fortryder et køb, refunderer elektronik betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, elektronik har modtaget meddelelsen om, at du ønsker at fortryde købet. elektronik kan dog tilbageholde betalingen, indtil varen er modtaget retur, eller du har sendt dokumentation for, at varen er returneret.


Ved ikke afhentede pakker, ser vi os nødsaget til at fratrække 100 kr. fra det refunderede beløb. Dette er grundet leveringsomkostningerne. 

Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte til købet, medmindre andet er aftalt. Du pålægges under ingen omstændigheder noget gebyr som følge af tilbagebetalingen.

VIRKSOMHEDENS FORPLIGTELSER OG RETTIGHEDER

Køber modtager altid en ordrekvittering ved gennemførelsen af køb. Ordrens informationer opbevares af elektronik i 5 år. Det er ikke muligt at tilgå ordre kvitteringen via www.elektronik.dk. Ønskes et nyt eksemplar af ordre kvitteringen, bedes du i stedet sende en e-mail til support@elektronik.dk

FORBEHOLD

elektronik kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af manglende opfyldelse af kontrakten på grund af en uforudsigelig begivenhed, som elektronik ikke har kontrol over, f.eks. uroligheder, hel eller delvis strejke, især i transport og/eller kommunikationssektionen, brand, oversvømmelser eller lignende tilfælde.

elektronik tager forbehold for små afvigelser i produktionen (maksimal +/- 1 cm) i forhold til det oplyste mål (under “størrelser”) for hver enkelt T-shirt og andre produkter.

elektronik tager endvidere forbehold for udsolgte varer samt tastefejl på hjemmesiden.

PERSONDATA

elektronik behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med virksomhedens persondatapolitik.

KLAGEADGANG OG LOVVALG

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til elektronik, hvis du vil klage over et køb. Hvis vi ikke kan opnå enighed, kan du indgive en klage til Center for Klage Løsning, Nævnes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, hvis betingelserne for at klage er opfyldt. Du kan klage til Center for Klage Løsning via www.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Aftalen mellem dig og elektronik, herunder disse handelsbetingelser, er underlagt dansk ret, medmindre andet følger af ufravigelige regler om forbrugerbeskyttelse i det land, hvor du har bopæl.

KONTAKT OG KUNDESERVICE

Hvis du ønsker at kontakte elektronik, kan du gøre det på:

Juridisk navn: Elektronik.dk

Org.nr: 922 348 154

Adresse: Normal Prinsessens Kvarter 1 A, 7000 Fredericia, Danmark

Mail: support@elektronik.dk

Åbningstider for kundeservice fremgår af www.elektronik.dk

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Venligst udfyld og send nedenstående standardfortrydelsesformular til support@elektronik.dk, hvis du ønsker at fortryde dit køb:

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)_______________________________________________________________________

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)________________________________________

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)_________________________________

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)_____________________________

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)______________________________________________________________

- Dato_____________________________

(*) Det ikke relevante udstreges

Log ind